Dalintis

Šiuolaikiniame pasaulyje vis labiau populiarėja ir į grožio rinkos įvairovę įžengia 100% veganiška kosmetika. Veganizmas - tai gyvenimo būdas, kurį propaguojantys asmenys atsisako gyvūninės kilmės produktų arba stengiasi kiek įmanoma minimalizuoti jų vartojimą.

Vis daugiau žmonių, besistengiančių integruoti veganizmą į savo kasdieninį gyvenimą, tampa sąmoningesni, renkantis maistą, aprangą, kosmetiką, higienos priemones bei kitus jų kūną veikiančius produktus ir domėdamiesi bei vertindami sudedamąsias dalis, pirmenybę teikia 100% augalinės kilmės arba veganiškiems gaminiams.

Atsižvelgiant į nuolat gausėjantį vartotojų, besirūpinančių gyvūnų gerove, poreikį, Vilana Natural Beauty grožio industrijoje taip pat dominuoja veganiška ir visada darnoje su gamta pagaminta kosmetika. Didžiojoje daugumoje produktų sudėtyje nėra jokių gyvūninės kilmės medžiagų ar jų pėdsakų, juose galima rasti tik augalinės (vaisių, gėlių, sėklų) ir/ar mineralinės kilmės ingredientus ir, be jokios abejonės, netoleruojant žiaurumo, absoliučiai nė vienas mūsų produktas nėra bandytas ar testuotas su gyvūnais.

Dar vienas veganiškų grožio priemonių privalumas yra tai, kad jos taip pat laikomos tvaresnėmis, nes jose naudojamos tik augalinės kilmės alternatyvos, kurios, tikima, natūraliai gali mažiau dirginti odą ar sukelti alerginius simptomus.

Šiandienai veganiško grožio pasirinkimas jau nebėra vien etikos reikalas, tai - įprotis ir gyvenimo būdas.

Tad jei jūs galvojate apie savo grožiui palankias vertybes, kurios yra draugiškos gyvūnams, rinkdamiesi mūsų natūralią kosmetiką esate teisingame kelyje!

Kaip žinoti, kuris Vilana Natural Beauty produktas yra veganiškas? Prieš įsigyjant, mūsų el. svetainėje turite laisvą prieigą peržiūrėti kiekvieno jus dominančio produkto ingredientų sąrašą arba pats paprasčiausias būdas - atkreipti dėmesį į pagrindinę produkto foto, ant kurios galite pamatyti žalią „Vegan Friendly" („Draugiška Veganams") logotipą.

Produktai, kurių sudėtyje yra tokių sudedamųjų dalių, kaip medus, bičių vaškas, šilko ekstraktas ar jūrinis kolagenas, „Vegan friendly" žymėjimo neturi.

Neįmanoma paneigti, kad gyvūninės kilmės grožio produktai nėra būtini, norint atrodyti ir jaustis puikiai.

Dažnu atveju kosmetika, draugiška gyvūnams, yra dar draugiškesnė mums patiems bei mus supančiai aplinkai, todėl, džiaugiamės galėdami pakviesti jus eiti kartu su mumis šios krypties keliu ir taip prisidėti prie gerensio rytojaus užtikrinimo.